کابل-مخابراتی

کابل مخابراتی چیست:

کابل مخابراتی یکی از انواع کابل های ارتباطی است.که در شرکت سیم و کابل ابهر تولید میشود.استفاده از کابل های مخابراتی با انتقال اطلاعات از یک نقطه به نقطه دیگر، ارتباط دو طرفه را در فواصل طولانی امکان پذیر می کند.

کابل های مخابراتی نوعی از رسانه های انتقال هدایت شونده هستند. کابل ها معمولاً برای انتقال انرژی الکتریکی (AC/DC) شناخته می شوند. با این حال، کابل در زمینه های مخابراتی برای انتقال امواج الکترومغناطیسی استفاده می شود. آنها راهنماهای امواج الکترومغناطیسی نامیده می شوند.
ارتباطات از راه دور مبتنی بر انتقال امواج/سیگنال های مدوله شده از طریق یک رسانه و دریافت آنهاست. هنگامی که فاصله بین فرستنده و گیرنده زیاد است یا از یک انتقال متوسط غیر هدایت شونده استفاده می شود، از آنتن ها استفاده می شود. در غیر این صورت، کابل های مخابراتی در انتقال رسانه هدایت شونده استفاده می شود.

این نوع کابل ها استفاده ی زیادی در تاسیسات شهری و خانگی دارند که می توان به دو دسته ی نوری و مسی تقسیم کرد و به دو طریق هوایی و زمینی استفاده نمود.

کاربرد کابل مخابراتی:

کابل مخابراتی برای راحت تر شدن ارتباطات استفاده میشود. کاربرد کابل مخابراتی،برای انتقال اطلاعات و تقویت روابط دو طرفه در فواصل طولانی است.

تلفن جزء اولین اختراعات برای ارتباطات بود، اما امروزه ما از رایانه و تلویزیون هم استفاده مینماییم.

ما قبل ها تنها به صورت شفاهی می توانستیم از طریق تلفن  ارتباط برقرار کنیم اما اکنون بخاطر پیشرفت های فناوری و مخابراتی با استفاده از رایانه و تلویزیون به راحتی می توانیم ویدئو ها و داده ها را انتقال دهیم.بنابراین مهمترین کاربرد کابل های مخابراتی انتقال اطلاعات و دادهاست.

متصل کردن مشترکین از نقاط مختلف دنیا مانند محله ها و شهر ها و کشور های مختلف به یکدیگر از دیگر کاربرد کابل مخابراتی است.

از دیگر کاربرد کابل مخابراتی میتوان به انتقال سیگنال های قوی همچون اینترنت اشاره کرد.که با استفاده از این کابل ها می توان سیگنال ها را از مکانی به مکان دیگر برای بالا بردن کیفیت زندگی اشخاص انتقال داد.

کاربرد کابل مخابراتی

انواع کابل مخابراتی:

کابل های مخابراتی به دو دسته ی کلی مسی و نوری تقسیم میشود که هر کدام انواع مختلف و موارد مصرفی مختلفی مانند زمینی و دریایی و هوایی دارد.

انواع کابل مسی:

_کابل ژله فیلد خاکی BFC

_کابل ژله فیلد کانالی CFC

_کابل مسی مخابراتی توزیعMDF

_کابل ایرک کانالی CUC

_کابل هوایی ساده AC

_کابل هوایی مهاردار یا مسلح SSC

_کابل مهار دار دوبل مهاردار یا مسلحDW

انواع کابل نوری:

_کابل نوری خشک خاکیOBUC

_کابل نوری ژله فیلد خاکیOBFC

_کابل نوری ژله فیلد کانالیOCFC

_کابل نوری خشک کانالی OCUC

_کابل نوری مهاردارOSSC

مطلب پیشنهادی:کابل زوجی مخابراتی چیست

انواع کابل مخابراتی

ساختار کابل مخابراتی:

هریک از کابل های مخابراتی ساختار متنوعی را شامل میشود عبارتند از:

 کابل ژله فیلدخاکی:هادی_عایق_ژله گرم_نوار پلی استر_نوار آلومینیوم_روکش داخلی_آرمور_روکش خارجی

کابل ژله فیلد کانالی:هادی_عایق_ژله گرم_نوار پلی استر_شیلد آلومینیوم_روکش نهایی

کابل مسی مخابراتی توزیع:هادی_عایق_نوار پلی استر_سیم تخلیه_فویل آلومینیوم_روکش بیرونی

کابل ایرک کانالی:هادی_عایق_نوار پلی  استر_روکش داخلی_شیلد آلومینیوم_روکش خارجی

کابل هوایی ساده:هادی_عایق_نوار پلی استر_ سیم تخلیه_فویل آلومینیوم_روکش نهایی

کابل هواییی مهار دار:هادی_عایق_نوار پلی استر_شیلد آلومینیوم_مسنجر_روکش نهایی_وب

کابل مهار دار دوبل مهاردار:هادی_سیم فولادی گالوانیزه_روکش نهایی_وب

کابل نوری خشک: عنصر مقاوم مرکزی_وکش عنصر مقاوم­_فیبر نوری_لوز تیوب_ژله سرد_فیلر_نخ جاذب رطوبت نوار جاذب رطوبت_عناصر تقویت کننده میانی_روکش داخلی_آرمور_روکش بیرونی

کابل نوری ژله فیلد خاکی: عنصر مقاوم مرکزی_روکش عنصر مقاوم_فیبر نوری_لوز تیوب_ژله سرد_فیلر_ژله گرم_نوار پلی استر_عناصر تقویت کننده مرکزی_روکش داخلی_آرمور­_روکش بیرونی

کابل نوری ژله فیلد کانالی: عنصر مقاوم مرکزی_روکش عنصر مقاوم_فیبر نوری_لوز تیوب_ژله سرد_فیلر_ژله گرم_نوار پلی استر_عناصر تقویت کننده میانی_روکش داخلی_نوار آلومینیوم­_روکش بیرونی

کابل نوری خشک کانالی: عنصر مقاوم مرکزی_روکش عنصر مقاوم_نخ جاذب رطوبت_فیبر نوری_لوز تیوب ژله سرد_فیلر_ نوار جاذب رطوبت _عناصر تقویت کننده میانی_ روکش بیرونی

کابل نوری مهاردار: عنصر مقاوم مرکزی _روکش عنصر مقاوم _نخ جاذب رطوبت _فیبر نوری_ لوز تیوب _ ژله سرد_ فیلر _نوار جاذب رطوبت_ روکش بیرونی _وب _سیم مهار

مشخصات کابل مخابراتی:

مشخصات فنی کابل های مخابراتی کارکرد آنها را مشخص می کند. کابل هایی که سیگنال های اطلاعاتی را  از نقطه ای به نقطه ای دیگرانتقال میدهند.وظیفه ی اصلی این کابل ها انتقال اطلاعات است. که از فیبرهای نوری، هادی کواکسیال یا جفت سیم پیچ خورده تشکیل شده اند. مشخصات فنی کابل های مخابراتی و ساختار مکانیکی، کابل را در برابر نیروهای کنترل شده و محیط خارجی محافظت می کند. مشخصات فنی کابل های مخابراتی، کاربرد آنها را مشخص می کند.کابل های بیرونی و هوایی چون با رطوبت و نور خورشید ارتباط مستقیم دارند، مقاومت بیشتری دارند و کابل های زمینی از انعطاف بیشتری برخوردارند.

مطلب پیشنهادی:کابل کواکسیال

قیمت خرید و کابل مخابراتی:

شرکت سیم و کابل ابهر با استفاده از پیشرفته ترین دستگاه ها و تجهیزات و به روز ترین متدهای روز دنیا به تولید کابل مخابراتی می پردازد و یکی از برترین برندها در تولید سیم و کابل در میان تولیدکنندگان سطح برتر کشور می باشد.برای خرید از محصولات با کیفیت کابل ابهر می توانید به صورت اینترنتی و یا از طریق نمایندگی های فروش این شرکت در سراسر ایران اقدام کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *